Print verzija Posalji prijatelju Dodaj u Favorite
Home Page
Univerzitet
Institucije
Fakulteti
Foto galerija
Linkovi
Novosti
Oglasna tabla
Pročitaj MAIL

Registar zbornika radova

Registar.docx (42,11 KB)


BH Telecom
Dan međunarodne saradnje na UNMO
Objavljeno: 5. okt 2018. | Kategorija: Aktuelno | Pogledano: 636 puta
U utorak 16.10.2017 od 11:00 do 13:30 u Amfiteratru broj 2 na Ekonomskom fakultetu održati će se Dan međunarodne saradnje tokom kojeg će se predstaviti programi razmjena na koje studenti, nastavno i administrativno osoblje Univerziteta „Džemal Bijedić" u Mostaru mogu da apliciraju.
 
Bit će predstavljeni univerziteti sa kojima Univerzitet „Džemal Bijedić" u Mostaru ima saradnju u okviru Erasmus+ programa razmjene. Studenti koji su bili na razmjeni će da prezentuju svoje iskustvo boravka na univerzitetima koji su im bili domaćini tokom njihovog perioda mobilnosti.
 
Također će biti predstavljeni Mevlana program razmjene, CEEPUS i DAAD program.
 
Predstavnici Nova de Lisboa iz Lisabona, Ondokuz Mayis Univerziteta u Samsunu, Katoličkog Univerziteta u Lillu, Claude Bernard Lion 1 Univerziteta, Univerziteta u Mariboru, Univerziteta u Granadi, Univerziteta jugoistočne Norveške, Univerziteta u Lleidi, Univerziteta u Bolonji,  će biti prisutni na Danu međunarodne saradnje i moći će studentima da pruže sve potrebne informacije. 
 
Na Danu Međunarodne saradnje će biti prisutni i predstavnici Tehnološkog Univerziteta, Belfort Montbeliard, Univerziteta Paris8 i Univerziteta za ekonomiju u biznis u Beču sa kojima Univerzitet nema saradnju.  


 
eduroam