Print verzija Posalji prijatelju Dodaj u Favorite
Home Page
Univerzitet
Institucije
Fakulteti
Foto galerija
Linkovi
Novosti
Oglasna tabla
Pročitaj MAIL

Registar zbornika radova

Registar.docx (42,11 KB)


BH Telecom
Model International Criminal Court Western Balkans
Objavljeno: 10. apr 2015. | Kategorija: Projekti | Pogledano: 1964 puta
Projekt Model International Criminal Court Western Balkans (MICC WeB) ponovno otvara prijave studentima prava i politologije! Sesija će se održati od 22. do 26. 4. u Beogradu.

Projekat je namijenjen studentima Pravnih fakulteta, te Fakulteta političkih nauka/ znanosti iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, od kojih će na svakoj sesiji 30 studenata biti raspoređeno u tri simulacijske grupe. Jedna grupa dobiti će ulogu tužiteljstva, druga grupa imati će zadatak pripremati obranu, a treća grupa biti će sudci koji će uz stečeno znanje presuditi simulirani slučaj. 

Uz navedeno, čitavu će simuliranu parnicu pratiti i PRESS tim studenata koji će pod budnim okom kompetentnih trenera obrađivati osnove pisanja novinarskih članaka, snimati kratki film, te pri kraju simulacije objaviti par svojih radova vezanih na temu simuliranih procesa. 
Sesija će trajati pet dana, a troškovi smještaja i kotizacije pokriveni su od strane organizatora, sa iznimkom za smještaj za studente koji žive u gradu gdje se sesija organizira.

Organizator ne pokriva putne troškove.

Rok za podnošenje prijava je 13.4.2015. godine.

Više informacija o projektu MICC WeB možete pronaći na web stranici projekta.

 
eduroam